Van nieuw tot een klassieker en alles er tussenin.

Garage Cavus is een allround onderhoudsgarage

Van nieuw tot een klassieker en alles er tussenin. Wij zijn een allround onderhoudsgarage.
Garage Cavus repareert en onderhoudt ruim 17 jaar alle merken en typen auto’s. Onze monteurs zijn echte allrounders, Ze beschikken over de apparatuur plus de kennis om een storing of defect snel op te sporen én te verhelpen.

Onze monteurs worden regelmatig bijgeschoold om bij te blijven met de laatste technieken. Onze techneuten werken met moderne apparatuur en gereedschappen. Ze weten raad met alle auto’s. Van klassiek tot splinternieuw en alles er tussenin

Wij communiceren daarbij graag helder en open communiceren met onze klanten. U ontvangt bij een reparatie of onderhoudsbeurt altijd een prijsopgaaf vooraf. Mochten tijdens het werk aan uw auto onverwachte zaken opduiken, dan nemen we altijd contact met u op om de situatie door te spreken.

Periodieke Keuring

Een APK-keuring voor uw personenauto of bedrijfswagen (tot 3500 kg) is zo geregeld. Na een telefoontje plannen we uw auto in voor een keuring. Onze aanpak daarbij is no-nonsense en transparant. As u dat wenst combineren we de APK bovendien met een onderhoudsbeurt. Als blijkt dat er reparaties aan zitten te komen of bepaalde onderdelen net aan de gestelde norm voldoen, dan adviseren we de beste oplossing voor uw situatie.

Garage Cavus denkt graag met zijn klanten mee. Zeker als het gaat om veilig weggebruik.

Een APK is voor ons meer dan een controle. Wij adviseren onze klanten ook over aanstaande reparaties.

Grote Beurt

Wilt u dat alles wordt gecontroleerd? Een grote beurt is dan de uitkomst. Garage Cavus controleert uw auto op alle belangrijke onderdelen zodat u na afloop weer veilig de weg op kunt. De onderhoudsinspectie bij een grote beurt is nagenoeg hetzelfde als de APK-keuring, daarom adviseren wij u om dit tegelijkertijd uit te laten voeren om kosten te besparen.

Kleine Beurt

Wanneer is het de laatste keer geweest dat uw auto is nagelopen? Ons advies is regelmatig onderhoud uit laten voeren na 15.000 kilometer. Met een kleine beurt voorkomt u dure reparaties en een opeenstapeling van kleine mankementen achteraf. Dit weerhoudt u van extreem dure uitgaven en dat is weer goed te overzien voor uw portemonnee.

Zomer Check

Een autovakantie naar de zon? Vergeet dan niet om uw zomercheck bij Garage Cavus in te plannen. Laat uw vakantie niet verpesten door autopech. Maak direct een afspraak voor uw zomercheck, dan zorgen wij ervoor dat uw auto klaar is voor een veilige reis naar uw vakantiebestemming.

Winter Check

Gladde wegen en een ijzige wind. Is uw auto klaar voor de koudere maanden? Vervelende verassingen kunt u voorkomen door de wintercheck van Garage Cavus. Plan nu uw wintercheck in, dan controleren wij uw auto op de meest essentiële punten. Zo kunt u ook in de winter veilig blijven rijden.

Kom in contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht (verplicht)

    [recaptcha size:compact]