Schade? Geen probleem, wij regelen alles van A tot Z

Wij herstellen ALLE soorten schade aan uw auto

U heeft schade aan uw auto, dat is voor u een vervelende situatie. Daarom is het belangrijk dat Garage Cavus u begeleid bij het herstel proces van uw auto. Er komt naast de herstelwerkzaamheden ook een hoop administratie bij kijken. Al meer dan 17 jaar herstellen wij autoschades, ongeacht de omvang van de schade, het merk en type auto. Garage Cavus heeft contracten met leveranciers, maar repareert ook voor andere garages. Dit betekent dat u vrijwel altijd direct bij ons terecht kunt.

Garage Cavus komt u graag tegemoet om de juiste hulp tot in detail voor u te verzorgen. Met vakkundige schadespecialisten in huis herstellen wij de autoschade alsof het nooit is gebeurd. Daarnaast kunnen wij ook de schadeafwikkeling met uw verzekeringsmaatschappij uit handen nemen. U hoeft zich nergens zorgen over te maken, wij lossen het op.

Het proces is gestroomlijnd, zodat u snel mogelijk weer in uw eigen auto op weg kunt. Vaak al binnen een paar dagen.
Naast liefde voor het vak heeft Garage Cavus verantwoord ondernemen hoog in het vaandel staan. Ons autoschadebedrijf voldoet daarom aan de strengste eisen op het gebied van milieu en veilig werken.

Schade door eigen schuld en wordt dit niet gedekt door uw verzekering. U kunt bij ons langskomen om de schade te taxeren. Samen werken wij naar een oplossing toe. Er zijn verschillende mogelijkheden om de kosten voor het repareren van de schade te drukken. Maak een afspraak via ons contact formulier of kom langs bij Garage Cavus.

Ook voor SPOTREPAIR kunt u bij ons terecht

Wat is spotrepair

Als u een beschadiging op de hoek van een bumper of plaatdeel heeft, is het vaak mogelijk om alleen dat hoekje opnieuw te spuiten in plaats van het hele onderdeel. Dit plaatselijk bijspuiten van kleine lakschades noemen we spotrepair. Spotrepair bespaart u geld én tijd. Uw auto nog dezelfde dag gereed.

Rijdbare schade herstellen met spotrepair

We kunnen ‘rijdbare’ schade passend binnen een A4-tje herstellen met spotrepair. Onze spotrepair experts repareren de beschadiging, schuren, spuiten en poetsen de plek na totdat de beschadiging onzichtbaar is en het herstelde onderdeel er weer als nieuw uitziet.

Maak een afspraak met de spotrepair experts van ABS Autoherstel en laat uw schade herstellen. Wij repareren uw auto altijd vertrouwd, vakkundig en snel.

Wat kost spotrepair?

De prijzen voor spotrepair zijn afhankelijk van het formaat van de schade.

TAXATIE van uw schade

Wat houdt taxatie in?

Voor de taxatie van de schade wordt een calculatie gemaakt die samen met de expert van de verzekeraar beoordeeld wordt. Kosten van de betreffende taxatie zijn voor de klant kosteloos indien de auto bij Autobedrijf Cavus gerepareerd wordt.

Kom in contact

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht (verplicht)

    [recaptcha size:compact]