Onderhoud niet alleen aan de ‘binnenkant’  van uw auto.

Een mooi en schoon onderhouden auto is op de markt meer waard.

Van nieuw tot een klassieker en alles er tussenin. Wij zijn een allround onderhoudsgarage. Onderhoud aan uw auto betekent voor ons ook schoonmaak en alles wat te maken heeft met het in TOP conditie te houden van uw auto. Immers wanneer u na een tijdje uw auto weer wilt inruilen of verkopen dan wilt u geen vlekken of andere oneffenheden in en om uw auto zien. Daarom hebben wij ons ook gespecialiseerd in het schoonmaken van uw auto. Onze medewerkers zijn echte allrounders, ze beschikken over de apparatuur plus de kennis om een uw auto spik en span weer aan u terug te geven.

Door onze jarenlange ervaring en vakkennis behoren wij tot de top in onze branche! Menig autohandelaar in de regio is bekend met onze kwaliteiten. Wij zijn in staat uw autolak te inspecteren, te corrigeren en te verzegelen met de beste waxen op dit moment verkrijgbaar. Op elke behandeling verstrekken wij een glansgarantie. Onze moderne werkplaats aan de autoboulevard van Waalwijk is uitgerust met de beste gereedschappen en materialen. Zo beschikken wij over een volwaardige professionele hefbrug waarop wij uw voertuig “op hoogte” polijsten, verder beschikken wij over perslucht, alle benodigde reinigingsapparatuur, voor zowel interieur als exterieur, diversen polijst machines, de beste polijst middelen van 3M, en natuurlijk de juiste verlichting. Wees zuinig op uw voertuig, zowel technische als optisch en laat uw auto daarom bij ons behandelen met het beste programma dat wij u bieden. Kom vrijblijvend langs en laat u informeren over een behandelplan op maat.

Wij communiceren daarbij graag helder en open communiceren met onze klanten. U ontvangt bij een reparatie of onderhoudsbeurt altijd een prijsopgaaf vooraf. Mochten tijdens het werk aan uw auto onverwachte zaken opduiken, dan nemen we altijd contact met u op om de situatie door te spreken.

Periodieke Keuring

Een APK-keuring voor uw personenauto of bedrijfswagen (tot 3500 kg) is zo geregeld. Na een telefoontje plannen we uw auto in voor een keuring. Onze aanpak daarbij is no-nonsense en transparant. As u dat wenst combineren we de APK bovendien met een onderhoudsbeurt. Als blijkt dat er reparaties aan zitten te komen of bepaalde onderdelen net aan de gestelde norm voldoen, dan adviseren we de beste oplossing voor uw situatie.

Garage Cavus denkt graag met zijn klanten mee. Zeker als het gaat om veilig weggebruik.

Een APK is voor ons meer dan een controle. Wij adviseren onze klanten ook over aanstaande reparaties.

Grote Beurt

Wilt u dat alles wordt gecontroleerd? Een grote beurt is dan de uitkomst. Garage Cavus controleert uw auto op alle belangrijke onderdelen zodat u na afloop weer veilig de weg op kunt. De onderhoudsinspectie bij een grote beurt is nagenoeg hetzelfde als de APK-keuring, daarom adviseren wij u om dit tegelijkertijd uit te laten voeren om kosten te besparen.

Kleine Beurt

Wanneer is het de laatste keer geweest dat uw auto is nagelopen? Ons advies is regelmatig onderhoud uit laten voeren na 15.000 kilometer. Met een kleine beurt voorkomt u dure reparaties en een opeenstapeling van kleine mankementen achteraf. Dit weerhoudt u van extreem dure uitgaven en dat is weer goed te overzien voor uw portemonnee.

Zomer Check

Een autovakantie naar de zon? Vergeet dan niet om uw zomercheck bij Garage Cavus in te plannen. Laat uw vakantie niet verpesten door autopech. Maak direct een afspraak voor uw zomercheck, dan zorgen wij ervoor dat uw auto klaar is voor een veilige reis naar uw vakantiebestemming.

Winter Check

Gladde wegen en een ijzige wind. Is uw auto klaar voor de koudere maanden? Vervelende verassingen kunt u voorkomen door de wintercheck van Garage Cavus. Plan nu uw wintercheck in, dan controleren wij uw auto op de meest essentiële punten. Zo kunt u ook in de winter veilig blijven rijden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

    Uw naam (verplicht)

    Uw e-mail (verplicht)

    Onderwerp (verplicht)

    Uw bericht (verplicht)

    [recaptcha size:compact]